TERMENI SI CONDITII

Utilizarea acestui site, vizitarea sau comandarea serviciilor de pe fit-nest.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Continutul acestui site – elemente de grafica web, imagini, texte, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. EURO ART DECO S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. EURO ART DECO S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferite in formularul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea achizitionarii serviciilor oferite, in niciun caz fiind furnizate/vandute unei terte parti sau utilizate pentru baze de date. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

PLATA SERVICIILOR

Serviciile oferite de fit-nest.ro se pot achizitiona pe baza comenzii ferme din partea clientului si in urma acceptarii la plata a facturii fiscale. Prin lansarea comenzii ferme şi plata facturii fiscale, clientul este de acord cu condiţiile comerciale prezentate mai jos. Modalitatile de plata pot fi: Plata online cu cardul, folosind un mediu securizat cu ajutorul procesatorului de plati de la EuPlatesc sau plata prin numerar la locatia Fit-Nest.

POLITICA DE RETURNARE A ABONAMENTELOR

Dreptul de Retragere

Dacă sunteți un client Fit-Nest, aveți dreptul de a returna abonamentul în termen de 14 zile fără a furniza vreun motiv. Perioada de retragere va expira după 14 zile de la data la care ați achiziționat abonamentul.

Condiții pentru Returnare

Pentru a vă exercita dreptul dea returna abonamentul, trebuie să ne informați despre decizia dvs. printr-un e-mail la adresa contact@fit-nest.ro. Înainte de a fi eligibil pentru returnarea abonamentului, acesta nu trebuie să fi fost folosit în niciun mod.

Procedura de Returnare

După ce ați făcut cererea de returnare, vom verifica valabilitatea și istoricul contului dvs. Dacă toate condițiile pentru returnare sunt îndeplinite, suma plătită pentru abonament va fi returnată prin transfer bancar în contul bancar al titularului abonamentului.

Timp de Procesare

Termenul de soluționare a cererii dvs. poate varia între 1 și 5 zile lucrătoare de la data la care cererea de returnare a fost confirmată.

CAND SE ACTUALIZEAZA TERMENII SI CONDITIILE

Termenii si conditiile sunt supuse modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale EURO ART DECO SRL.

 

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.