Aparat pentru masaj Body Roll

Celulita iti da si tie batai de cap?

Prin sedintele de masaj cu aparatul Body Roll, nu doar ca vei elima celulita, dar vei si pierde in greutate. Combinarea masajului limfatic cu tehnologia infrarosu genereaza o sinergie benefica, care maximizeaza efectele terapeutice si rezultatele obtinute in tratarea afectiunilor specifice si in imbunatatirea starii generale de sanatate.

Reducerea celulitei

Body Roll este un aparat de fitness inovator, dotat cu tehnologie infrarosu si proiectat pentru a oferi beneficii multiple. Utilizand o combinatie de masaj limfatic si rulouri din lemn cu profil adecvat, acest aparat poate ajuta la imbunatatirea sistemului limfatic, reducerea celulitei si sustinerea procesului de pierdere in greutate.

Recuperare musculara

Programul specializat pentru recuperarea musculara, te ajuta sa-ti redobandesti rapid forta si flexibilitatea dupa efortul fizic intens. Cu ajutorul tehnologiilor avansate si a functiilor de masaj si stimulare musculara, vei simti o relaxare profunda a muschilor, reducerea senzatiei de oboseala si imbunatatirea circulatiei sanguine, contribuind astfel la refacerea si regenerarea rapida a muschilor obositi.

Silueta supla

Dotarea cu tehnologie infrarosu a aparatului, aduce beneficii suplimentare in procesul de slabire. Aceasta ajuta la stimularea circulatiei sanguine si a metabolismului, ceea ce poate intensifica arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism. Prin utilizarea combinata a exercitiilor cardio si a efectului termic generat de infrarosu, Body Roll optimizeaza rezultatele slabirii si contribuie la obtinerea unei siluete mai tonifiata si mai supla.

Beneficii

Daca doresti sa imbunatatesti aspectul pielii si sa iti mentii o forma fizica sanatoasa, Body Roll este solutia perfecta pentru tine. Cu acest aparat, poti sa iti drenezi toate partile corpului in timpul sedintei de masaj, obtinand un efect de relaxare si o senzatie de bine.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.