Sauna uscata sau cu infrarosu

Bucura-te de o experienta relaxanta si revigoranta la sauna, accesul este GRATUIT pentru clientii nostri!

Iti oferim oportunitatea de a alege intre doua variante: sauna traditionala, cu beneficiile sale clasice, si sauna cu infrarosu, care iti ofera caldura delicata si adanca pentru o detoxifiere profunda. Indiferent de preferintele tale, te invitam sa te rasfeti si sa te relaxezi intr-un mediu cald si reconfortant.

Sauna cu infrarosu

Sauna cu infrarosu este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere. Aceasta are capacitatea unica de a penetra celulele corpului direct, permitand eliberarea toxinelor. Spre deosebire de saunele tradiționale care incalzesc aerul, sauna cu infrarosu utilizeaza energia sa in cea mai mare masura pentru a incalzi corpul intern, aducand astfel beneficii semnificative pentru sanatate. Experienta in sauna cu infrarosu este similara cu expunerea la soare, oferind caldura personalizata pentru tine.

Beneficiile saunei cu infrarosu

De ce sa alegi sedintele la sauna cu infrarosu?

Printre cele mai importante beneficii ale utilizarii acestui tip de sauna, se numara:

 • Detoxifiere profunda
 • Confort termic
 • Temperatura mai scazuta
 • Absenta vaporilor
 • Relaxare si reducerea stresului
 • Ameliorarea durerilor musculare si articulare
 • Imbunatatirea circulatiei sanguine
 • Sprijin in procesul de slabire
 • Imbunatatirea aspectului pielii
 • Stimularea sistemului imunitar

Sauna uscata

Sauna clasica uscata, cunoscuta si sub numele de sauna finlandeza, ofera o experienta termica intensa si revigoranta. Cu o temperatura ridicata si un nivel scazut de umiditate, sauna uscata stimuleaza transpiratia si deschide porii pielii, contribuind la eliminarea toxinelor si curațarea profunda a corpului. Sesiunile in sauna clasica uscata sunt adesea considerate o modalitate eficienta de a obtine o stare de bine si revitalizare, oferind un sentiment de purificare si refacere a organismului.

Clasic vs Infrarosu

Sauna traditionala si sauna cu infrarosu sunt doua optiuni populare pentru relaxare si imbunatatirea sanatatii. Sauna traditionala utilizeaza pietre incinse pentru a incalzi aerul din incapere, oferind o caldura intensa si umiditate crescuta, promovand transpiratia si detoxifierea. Pe de alta parte, sauna cu infrarosu utilizeaza lumina infrarosie pentru a incalzi direct corpul, fara a incalzi excesiv aerul din jur. Caldura este mai blanda, penetreaza mai adanc in tesuturi si poate asigura o experienta mai relaxanta. Indiferent de optiunea aleasa, ambele tipuri de saune pot oferi beneficii de detoxifiere, relaxare musculara si imbunatatire a circulatiei sanguine. Alegerea intre ele depinde de preferintele personale si obiectivele individuale in materie de sanatate si relaxare.

Updating…
 • Nu ai niciun produs în coș.