Bicicleta orizontala cu vacuum si infrarosu

 

Vrei sa ai un stil de viata activ, dar orice tip de antrenament incercat iti provoaca dureri de genunchi si spate?

Cu doar 30 de minute pe bicicleta orizontala, vei arde peste 1000 de calorii/sedinta, iar prin pozitia orizontala in timpul antrenamentului vei elimina durerile de genunchi si coloana. Acest antrenament este solutia perfecta pentru persoanele cu diferite probleme medicale, in plin proces de recuperare sau pentru cei care doresc un antrenament usor, arderi calorice maxime si o piele ferma si elastica.

Remodelare corporala

La Fit-Nest, poti obtine rezultate excelente in procesul de slabire, remodelare si detoxifiere, datorita aparatului nostru inovator care integreaza doua tehnologii revolutionare: vacuum si infrarosu. Descopera avantajele acestei combinatii si atinge-ti obiectivele fitness intr-un mod eficient si placut.

Sigur si eficient

Descopera avantajele oferite de bicicleta cu vacuum si infrarosu, o alternativa intensa la antrenamentul traditional. Beneficiezi de o pozitie orizontala confortabila, eliminand presiunea asupra coloanei vertebrale si articulatiilor, in timp ce pedalezi pentru rezultate eficiente.

Reduce timpul antrenamentului

Comparativ cu antrenamentul traditional, unde poti petrece ore in sala de sport, antrenamentul pe bicicleta orizontala ofera rezultate eficiente in doar 30 de minute/sedinta. Concentrarea si intensitatea sesiunilor te ajuta sa-ti atingi obiectivele de fitness intr-un timp mult mai scurt si cu efort redus.

Beneficii

In doar 30 de minute de antrenament cardio, iti vei activa procesele de ardere a grasimilor, vei combate celulita si iti vei imbunatati fermitatea pielii, toate datorita celor doua tehnologii revolutionare combinate in acest aparat. Este solutia perfecta pentru un stil de viata activ, iar tu vei arde un numar mult mai mare de calorii decat prin alte antrenamente traditionale.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.