Scari cu infrarosu

Iti doresti un antrenament dedicat fesierilor care garanteaza rezultate rapide?

Acest aparat reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de imbunatatire rapida a aspectului picioarelor si feselor. Intr-un timp scurt, ridica ritmul cardiac si arde o cantitate considerabila de calorii, iar datorita tehnologiei cu infrarosu, rezultatele se vor vedea si prin eliminarea celulitei si oferirea unui aspect tonifiat si elastic al pielii.

Imbunatatirea sistemului cardiovascular

Acest dispozitiv inovator de fitness reprezinta o provocare chiar si pentru sportivii cei mai in forma, datorita ratei maxime de ardere calorica si terapiei cu infrarosu, care oferă o modalitate eficienta de imbunatatire a performantelor. De asemenea, antrenamentele pe scarile cu infrarosu implica efort fizic intens si accelereaza ritmul cardiac. Prin antrenament regulat, poti imbunatati sanatatea cardiovasculara, creste rezistenta si capacitatea pulmonara.

 

Antrenament intens

Utilizarea scarilor cu infrarosu este o experienta captivanta, care nu a fost niciodata mai interesanta. Acest tip de antrenament cardio angajeaza multe grupe musculare, in special picioarele si fesele, si ajută la subtierea, intarirea si tonifierea acestora, totul in doar 30 de minute/sedinta.

Piele ferma si neteda

Pe langa beneficiile pentru musculatura, utilizarea scarilor cu infrarosu poate ajuta la reducerea circumferintei corpului si la obtinerea unui aspect al pielii mai ferm si mai fin. In timp ce arzi calorii intr-un ritm alert, te poti bucura de efectele relaxante si revitalizante ale terapiei cu infrarosu.

Rezultate

Antrenamentele pe scarile cu infrarosu sunt o optiune excelenta pentru oricine cauta un antrenament intens si eficient, care sa ofere rezultate rapide si sa imbunatateasca aspectul fizic intr-un timp scurt.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.