TEHNOLOGIA VACUUM SI INFRAROSU

La Fit-Nest, obtii rezultate excelente in procesul de slabire, remodelare si detoxifiere, datorita echipamentelor inovatoare care integreaza doua tehnologii revolutionare: vacuum si infrarosu. Descopera avantajele acestei combinatii si atinge-ti obiectivele fitness intr-un mod eficient si placut.

Tehnologia vacuum

Metoda inovatoare de antrenament care are ca scop imbunatatirea performantei fizice si a sanatatii generale. Acest tip de antrenament este realizat prin intermediul unui echipament special care genereaza o presiune negativa in jurul corpului tau. Aceasta presiune negativa are efecte benefice asupra corpului tau, ajutand la cresterea fluxului sanguin si a nivelului de oxigenare in tesuturi. De asemenea, stimuleaza productia de colagen si elastina, ambele fiind esentiale pentru mentinerea elasticitatii pielii si a sanatatii articulatiilor.

Beneficiile terapiei cu vacuum

Antrenamentele cu vacuum sunt eficiente pentru pierderea in greutate, deoarece accelereaza procesul de ardere a grasimilor prin cresterea ratei metabolice. De asemenea, terapia cu vacuum ajuta la eliminarea toxinelor din corp si la imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce poate duce la reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii. Aceasta tehnologie inovatoare este lipsită de efecte secundare si  poate fi folosita pentru diverse scopuri, de la intarirea musculaturii si imbunatatirea posturii la reducerea stresului si a anxietatii.

 

Tehnologia infrarosu

Iti oferim antrenamente cu cele mai noi tehnologii de fitness, printre care se numara si tehnologia cu infrarosu. Cu aparatele noastre dotate cu aceasta tehnologie, vei beneficia de incalzirea profunda a tesuturilor si vei putea lucra mai intens si mai eficient, in timp ce accelerezi arderea caloriilor si pierzi in greutate. Lumina infrarosie patrunde adanc in tesuturi, ajutand la cresterea fluxului sanguin si la imbunatatirea oxigenarii. Acest lucru duce la o reducere a inflamatiei si a durerii musculare, dar si la o accelerare a procesului de vindecare a muschilor.

Beneficiile terapiei cu infrarosu

Tehnologia cu infrarosu ajuta la cresterea productiei de colagen, care este esențial pentru sanatatea pielii, dar si pentru sanatatea oaselor si articulatiilor. Această tehnologie este foarte utila pentru persoanele care sufera de boli cronice, cum ar fi artrita si fibromialgia, deoarece ajuta la reducerea inflamatiei si la ameliorarea durerilor.

 

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.