Electrostimulare musculara – EMS

La Fit-Nest, fiecare sesiune de antrenament beneficiază de prezența exclusivă a unui antrenor personal dedicat și calificat. Oferim sesiuni personalizate de antrenament de 20 de minute, cu stimulare musculara electrica (EMS) si antrenor personal. Aceasta metoda noua si eficienta de antrenament nu necesita ore intregi petrecute in sala de fitness. Echipa noastra colaboreaza indeaproape cu fiecare client pentru a-l ajuta sa-si atinga obiectivele si sa obtina forma dorita in cel mai scurt timp posibil.

Originile

EMS a fost folosit initial in terapia fizica pentru a ajuta la slabirea muschilor stransi, terapeutii folosind tampoane de conducere localizate pentru a lucra pe o anumita zona. Astazi, conceptul nostru inovator de antrenament preia aceste beneficii si le aplica intregului corp, creand un antrenament eficient care are si capacitatea de a aborda orice tensiuni sau dezechilibre musculare pentru o forma generala mai buna.

Stiinta

EMS este o metoda de antrenament de mare intensitate cu impact redus, care implica trimiterea de impulsuri electrice cu frecventa joasa pentru a contracta manual fibrele musculare in timpul exercitiilor fizice. Aceasta forma de antrenament nu numai ca ajuta la tonifierea muschilor, dar are si potentialul de a ajuta la pierderea in greutate, arderea grasimilor, intarirea pielii si cresterea nivelului de energie. Aceasta este o metodă populară de antrenament printre sportivi si persoanele interesate de sanatate si fitness.

Antrenamentul

La inceputul antrenamentului EMS, vei fi asistat de antrenorul tau care te va ajuta sa te imbraci cu costumul special. Impulsul electric va fi initial slab si poate fi greu de observat, insa in timpul celor 20 de minute de antrenament, vei experimenta o contractie musculara de patru secunde urmata de o perioada de relaxare de patru secunde. Antrenorul tau va ajusta nivelul de forta in functie de toleranta ta, folosind un panou de control special. De asemenea, el iti va demonstra o serie de exercitii adaptate obiectivelor tale individuale de antrenament, cum ar fi genuflexiuni, fandari si planse, si va fi mereu langa tine pentru a verifica alinierea si a-ti corecta miscarile in cazul in care este necesar.

Rezultate

Studiile stiintifice au aratat urmatorul rezultat pe o perioada de 12 saptamani cu antrenamente EMS: pana la 98% din toti muschii angajati in timpul unui antrenament, o reducere cu 9% a grasimii corporale si pierderea in greutate cu 4 kg, o crestere cu 30% a puterii si 89% dintre oameni s-au simtit substantial mai puternici si mai in forma*.

 

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de factori suplimentari si de stilul de viata.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.