EMS BOXING

Stiai ca antrenamentul de box poate fi imbunatatit si mai mult prin combinarea sa cu electrostimularea musculara? Sedintele de EMS BOXING se realizeaza doar sub atenta supraveghere a antrenorului nostru cu experienta in domeniu. In acest fel, beneficiezi de avantajele echipamentului EMS in timpul antrenamentelor de box, dar și de un antrenor personal cu experienta. Vei obtine rezultatele dorite mai usor si mai eficient, intr-un timp mai scurt si mai placut.

Pierdere in greutate

Deoarece este un exercitiu aerobic, arderea grasimilor este mai mare decat in ​​alte sporturi. Daca vrei sa slabesti, antrenamentul EMS se pozitioneaza ca unul dintre cele mai eficiente in acest scop, desi depinde si de intensitatea sedintei. Pe langa pierderea in greutate, poti castiga si masa musculara si osoasa. Daca iti antrenezi muschii, acestia vor creste, in timp ce poti castiga si masa osoasa, avand un impact mare asupra lor.

Eliberarea stresului

Antrenamentele noastre te pot ajuta sa reduci stresul acumulat zilnic, inclusiv stresul provocat de orele indelungate de munca. Aceasta eliberare este benefica pentru sanatatea ta, deoarece te poate ajuta sa eviti durerile de cap obisnuite. In plus, antrenamentele pot duce la cresterea nivelului de endorfine din corpul tau – hormonii cunoscuti ca „hormonii fericirii” – care pot contribui la starea ta de bine si fericire.

Imbunatatiri ale echilibrului

Prin antrenamentul de EMS boxing, vei observa imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste echilibrul tau. Prin miscarile bruste si rapide specifice boxului, iti vei imbunatati coordonarea si reflexele, iar acest lucru se va reflecta si in echilibrul tau. In timpul antrenamentelor, vei invata sa iti mentii centrul de greutate si sa eviti sa cazi sau sa pierzi echilibrul, dezvoltand astfel o abilitate care iti va fi utila si in alte aspecte ale vietii tale.

Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare

Deoarece este un exercitiu care este compus din intervale, faciliteaza imbunatatirea sanatatii cardiovasculare. Acest lucru reduce sansele de boli cardiovasculare, deoarece iti imbunatateste circulatia sangelui. Pe langa imbunatatirea tensiunii arteriale sau a sistemului respirator.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.