CATEVA DINTRE CELE MAI COMUNE INTREBARI

Am colectat intrebarile voastre si am definit cateva raspunsuri.
Ai si alte intrebari? Nicio problema, contacteza-ne!

Suntem disponibili atat prin telefon, cat si prin e-mail.

ESTE EMS SIGUR SI CUM SE SIMTE?

Da, EMS este sigur – este o tehnologie bine cercetata, care a fost stabilita de multi ani, iar sesiunile au loc intotdeauna cu un antrenor cu cunostinte si cu experienta. In timpul unei sedinte, curentul electric iti stimuleaza muschii si se simte mai mult ca o vibratie.

ANTRENAMENTUL EMS CHIAR FUNCTIONEAZA?

Studiile stiintifice arata ca, folosind un program de antrenament de forta EMS de 20 de minute pe parcursul a 12 saptamani livreaza: 9% pierdere de grasime corporala si 4 kg pierdere in greutate*, 30% crestere a fortei*, 89% dintre toti participantii la studiu s-au simtit substantial mai puternici si mai usori*, 98% din toti muschii au fost antrenati in timpul unui antrenament*.

*ATENTIE: rezultatele individuale pot varia.

POT FACE EMS CA SUPLIMENTARE LA REGIMUL MEU NORMAL DE EXERCITII?

Da, poti. EMS functioneaza bine cu activitati precum yoga si Pilates, precum si cu orice tip de cardio. Antrenamentul de mare intensitate, de exemplu ridicarea de greutati grele, este o alta activitate complementara, dar ar trebui evitata in timpul fazei de recuperare, de obicei la 24 pana la 48 de ore dupa o sesiune.

CAND VOI INCEPE SA VAD REZULTATE?

Acest lucru depinde de o serie de factori, cum ar fi cat de des te antrenezi, dieta ta de zi cu zi si alte optiuni de stil de viata. Acestea fiind spuse, majoritatea oamenilor care fac 1 pana la 2 sedinte pe saptamana vor incepe sa vada o diferenta dupa 4 saptamani.

Care sunt informatiile si contraindicatiile folosirii aparatului de EMS?

Utilizarea aparatului E-Fit WB-EMS este contraindicata in anumite conditii medicale si situatii specifice. Printre acestea se numara prezenta dispozitivelor medicale implantate, boli cardiovasculare severe, tulburari neuromusculare grave, convulsii si anumite tipuri de cancer. Este esential sa va consultati cu un medic inainte de a incepe antrenamentele cu EMS pentru a va asigura ca este sigur si adecvat pentru dumneavoastra.

Lista completa a contraindicatiilor  |  Descarcati lista

CARE SUNT PRINCIPALELE BENEFICII ALE UTILIZARII TEHNOLOGIEI CU VACUUM SI INFRAROSU?

Utilizarea tehnologiei cu vacuum si infrarosu poate aduce numeroase beneficii, cum ar fi: reducerea celulitei, remodelarea corpului, imbunatatirea aspectului pielii, accelerarea metabolismului, eliminarea toxinelor, relaxarea musculara si ameliorarea tensiunii acumulate.

EXISTA CONTRAINDICATII SAU PRECAUTII IN UTILIZAREA TEHNOLOGIEI CU VACUUM SI INFRAROSU?

Da, exista anumite conditii medicale sau situatii in care utilizarea tehnologiei cu vacuum si infrarosu poate fi contraindicata. De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, persoanelor cu afectiuni cardiace sau circulatorii severe, sau a celor care au plagi deschise sau inflamatii la nivelul pielii.

CARE SUNT EFECTELE TERAPEUTICE ALE TEHNOLOGIILOR VACUUM SI INFRAROSU?

Tehnologia cu infrarosu utilizeaza radiatiile infrarosii pentru a penetra in profunzime in tesuturi si pentru a genera caldura. Acest efect termic stimuleaza circulatia sanguina, ajuta la detoxifiere, imbunatateste elasticitatea pielii si poate avea efecte relaxante asupra muschilor si articulatiilor.

CAT DE EFICIENTE SUNT ANTRENAMENTELE CU ECHIPAMENTELE DOTATE CU VACUUM SI INFRAROSU?

Eficienta antrenamentelor cu echipamente dotate cu vacuum si infrarosu poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi intensitatea antrenamentului, frecventa utilizarii si obiectivele individuale. Este important sa combinati antrenamentele cu o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos pentru a obtine rezultatele dorite.

Studioul nostru

Cluj-Napoca, Str. Buna Ziua,
Nr. 12A, Cluj

Luni – Vineri:   08:00 – 20:00
Sambata:   08:00 – 14:00
Duminica:   INCHIS

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.