VISBODY

Renunta la masuratorile clasice, la momentele jenante si la incertitudinea privind acuratetea informatiilor oferite de masuratorile cu centimetrul.

Ca si client al Fit-Nest, beneficiezi de acces gratuit la dispozitivul medical VISBODY pentru masuratori inteligente cu precizie milimetrica. In doar 4 minute, iti este generat avatarul 3D si analiza compozitiei corporale, masurarea circumferintei in sapte parti ale corpului, analiza posturii, analiza mobilitatii umerilor, dar si recomandari pentru remedierea problemelor. Rezultatele sunt disponibile prin cod QR pe telefonul tau, fiind usor de urmarit evolutia personala exacta de la o masuratoare la alta, mai ales datorita avatarului realizat dupa forma corpului tau.

Serviciu Gratuit

VISBODY este primul scaner corporal inteligent din lume cu tehnologii non-ivazive IBS (Impedanta Bioelectrica Spectrala) care utilizeaza un curent electric de joasa intensitate, estimand proportia grasimii, muschilor si apei in corp, bazandu-se pe diferenta de conductie intre aceste tesuturi si tehnologia BIA (Analiza Impedantei Bioelectrice) care utilizeaza un curent electric de joasa frecventa pentru a masura rezistenta electrica a tesuturilor, estimand astfel procentul de grasime, masa musculara si nivelul de hidratare al corpului.

Personalizarea antrenamentelor

Prin utilizarea scanarii complete a corpului 3D, care include o analiza de inalta precizie a compozitiei corporale, evaluarea posturii si masurarea circumferintei corporale, putem obtine date complete si precise despre corpul tau. Aceste date vor fi utilizate de antrenorii nostri pentru a crea antrenamente personalizate si pentru a evita exercitiile care ar putea duce la accidentari.

Scanare rapida

In doar 32 de secunde, Visbody genereaza modele 3D cu precizie milimetrica si ofera 18 parametri de circumferinta corporala si postura pentru rezultate usor de inteles. In urma scanarii sunt oferite 3 forme de rapoarte de examinare fizica si notare independenta a compozitiei corporale si a posturii corporale.

Imbunatarirea performantelor

Urmarirea evolutiei corpului tau cu VISBODY iti ofera o imagine clara si detaliata asupra progresului tau, motivandu-te sa continui si sa iti imbunatatesti performantele. Nu mai sta pe ganduri, fii parte a comunitatii Fit-Nest si incepe sa iti monitorizezi evolutia corpului GRATUIT cu VISBODY!

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.